Előfizetői tartalom

Itt a nagy befektetési lehetőség, akár 60 százalékot is kereshetsz vele

Portfolio
A Bernstein szerint nincs mire várni, még a nagy olajháborús megállapodás előtt be kell vásárolni az olaj és gázipari szolgáltatásokat nyújtó cégek papírjaiból, ugyanis mély alulárazás alakult ki esetükben, melynek hatására még 30 dolláros olajár mellett is 60 százalékos felértékelődési potenciállal kecsegtetnek hosszabb távon. Az elmúlt évekhez képest ezek a papírok a töredéküket érik, és technikailag is nagyon túl vannak adva.

Óriásit esést szenvedtek el az olajtársaságokat kiszolgáló cégek árfolyamai Az olaj- és gázipari szolgáltatásokat nyújtó részvények a Bernstein elemzője, Nicholas Green szerint most remek vételi lehetőséget nyújtanak. Idén már elvesztették árfolyamuk két harmadát ezek a cégek, tehát 66 százalékos esésen vannak túl. Ezzel a teljesítménnyel bőven alul teljesítik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés