Előfizetői tartalom

2,6 milliárd forint osztalékot fizet a BIF

Portfolio
Közzétette küzgyűlési napirendi pontjait, tavalyi beszámolóit és 2020-as várakozásait a BIF. A vállalat a tavalyi eredménye után idén részvényenként 10, összesen 2,6 milliárd forintot fizetne ki a részvényeseknek. A közgyűlés saját részvények vásárlásáról is dönt. A kilátásokkal kapcsolatban a BIF menedzsmentje a koronavírusról is ír, amelynek várhatóan lesznek negatív hatásai a társaság 2020. évi terveire, célkitűzéseire, ideértve a folyamatban lévő fejlesztéseit is, ezen várható negatív hatásokat egyelőre nehéz megbecsülni, számszerűsíteni.

Közgyűlés Hivatalosan 2020. április 29-én délelőtt 10 órakor tartja közgyűlését a BIF. (arról, hogy mi a helyzet a koronavírus miatti kijárási korlátozások kapcsán a közgyűlések megtartásával, itt írtunk részletesebben). A részvényesek szempontjából a napirendi pontok közül az alábbiak érdekesek: Osztalék: A BIF az osztalékként kifizethető szabad eredmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés