Előfizetői tartalom

2,6 milliárd forint osztalékot fizet a BIF

Portfolio
Közzétette küzgyűlési napirendi pontjait, tavalyi beszámolóit és 2020-as várakozásait a BIF. A vállalat a tavalyi eredménye után idén részvényenként 10, összesen 2,6 milliárd forintot fizetne ki a részvényeseknek. A közgyűlés saját részvények vásárlásáról is dönt. A kilátásokkal kapcsolatban a BIF menedzsmentje a koronavírusról is ír, amelynek várhatóan lesznek negatív hatásai a társaság 2020. évi terveire, célkitűzéseire, ideértve a folyamatban lévő fejlesztéseit is, ezen várható negatív hatásokat egyelőre nehéz megbecsülni, számszerűsíteni.

Közgyűlés Hivatalosan 2020. április 29-én délelőtt 10 órakor tartja közgyűlését a BIF. (arról, hogy mi a helyzet a koronavírus miatti kijárási korlátozások kapcsán a közgyűlések megtartásával, itt írtunk részletesebben). A részvényesek szempontjából a napirendi pontok közül az alábbiak érdekesek: Osztalék: A BIF az osztalékként kifizethető szabad eredmény...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái