Előfizetői tartalom

Örökre megváltozik a világ - Itt van néhány befektetés az új időkre

Portfolio
Kifejezetten népszerű volt egy március végi anyagunk, közel százezren olvasták el a cikket, amiben arról írtunk, hogy ha arra készülünk, hogy a mostani válság sok mindent megváltoztat, akkor mely vállalatok lehetnek az átalakulások nyertesei, és ezen keresztül melyik részvények lehetnek izgalmas befektetések. Most megnéztük, hogy az azóta eltelt közel két hétben hogyan teljesítettek a kiválasztott részvények.

Március végi cikkünk itt olvasható. Microsoft Az egyik részvény, amiről írtunk, a Microsoft papírja volt. Rengeteg pozitívumot lehetne kiemelni a vállalattal kapcsolatban: a cég bevételeinek nagy része szerződéshez vagy előfizetéshez kötött, így a felhő alapú Office 365, a vállalatirányítási szoftver, a Dyanamics vagy a Microsoft cloud computing platformja, az Azure....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés