Előfizetői tartalom

Részvényenként 20 forintos osztalékot fizethet a Magyar Telekom

Portfolio
A Magyar Telekom a koronavírus-járvány miatt nem tartja meg közgyűlését, közgyűlés közzétett napirendjén szereplő kérdésekben a vonatkozó kormányrendelet alapján a társaság igazgatósága fog dönteni, április 24-én. A ma közzétett határozati javaslatokból többek között kiderült, hogy a Magyar Telekom a részvényeseknek törzsrészvényenként 20 forint osztalékot fizethet a tavalyi évi eredmény után, az osztalék kifizetésének első napja 2020. május 21; a társaság igazgatósága részletes közleményt jelentet meg az osztalékfizetés rendjéről április 21-én.
A Magyar Telekom korábban bejelentette, hogy a koronavírus-járvány kapcsán kialakult helyzetre tekintettel a cég közgyűlése a tervezett időpontban nem kerül megtartásra. A társaság ma bejelentette, hogy a közgyűlés közzétett napirendjén szereplő kérdésekben a vonatkozó kormányrendelet alapján a társaság igazgatósága fog dönteni, április 24-én. A társaság a kormányrendeletnek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái