Előfizetői tartalom

Új korszak küszöbén a CIG Pannónia?

Eddigi bejelentései alapján belátható időn belül tisztán életbiztosítóként folytatná tevékenységét a CIG Pannónia, visszatérve ezzel a társaság egy évtizeddel ezelőtti gyökereihez. Mivel középtávon várhatóan az életbiztosítási tevékenység fogja meghatározni a biztosítócsoport növekedési pályáját, megnéztük, milyen számokat produkál ez az üzletág.

Értékelésünk a társaság legutóbbi gyorsjelentéséről: Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 27. Olasz meló: kiszállhat a vagyonbiztosításokból a CIG Pannónia Jelentős volatilitást mutatott az elmúlt években a biztosítócsoport konszolidált adózott eredménye, ami több egyszeri vagy átmeneti jellegű eseménnyel magyarázható: korábban az MKB biztosítók megvásárlása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés