Előfizetői tartalom

2019 jól sikerült, de a koronavírus-járvány a Pensum gazdálkodására is negatívan hat

Portfolio
Több mint tízszázalékos árbevétel-növekedés mellett közel 25 százalékkal bővült a Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában jegyzett Pensum Group Nyrt. adózott eredménye 2019-ben. A humánerőforrás-szolgáltatásokat nyújtó vállalat részvényeit februárban vezették be a tőzsdére azzal a céllal, hogy a társaság forrást vonjon be hazai és nemzetközi növekedési céljainak megvalósítása érdekében.

A Pensum Group árbevétele 2019-ben 11,1 százalékkal, 2,4 milliárd forintra emelkedett, mely a belföldi árbevétel (1,75 milliárd forint) 32,6 százalékos növekedéséből, és a külföldi árbevétel (686 millió forint) 21,4 százalékos csökkenéséből tevődött össze. 2019-ben az átlagos állományi létszám 544 fő volt, ami 2,2 százalékos csökkenésnek felel meg. A közvetített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés