Előfizetői tartalom

A koronavírus ellenszeréért küzd a cég, nagyot ment idén az árfolyam

Portfolio
Nemrég fontos bejelentés érkezett a Gilead Sciences készítményével kapcsolatban, miután a remdesivir jelenleg a legígéretesebb gyógyszer a koronavírus kezeléséért folytatott versenyben. A bejelentés után a cég papírjai valósággal szárnyaltak, ám azóta a korábbi emelkedés egy részét már le is dolgozta az árfolyam, bár emellett azt is érdemes megemlíteni, hogy a Gilead részvényei idén nagyot emelkedtek. Megnéztük, mit mutat a technika.

Jó hírek érkeztek a Gilead Sciences készítményével kapcsolatban Néhány napja a chicagói egyetem kutatói által közzétett jelentés szerint gyors javulást mutatott azoknak a koronavírusos betegnek az állapota, akiket a Gilead remdesivir készítményével kezeltek a klinikai tesztjük során. A beszámoló szerint a vizsgált 125 beteg mindegyike napi szinten infúzióban kapta meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés