Előfizetői tartalom

Ez még csak egy kis pofon a gyomroshoz képest, ami a második negyedévben jöhet

Portfolio
Ahogy arra számítani is lehetett, jelentősen visszaesett az európai nagyvállalatok árbevétele és profitja az első negyedévben a koronavírus miatt leállított gazdaságban. Bár Európában csak a negyedév vége felé eszközöltek a kormányok korlátozó intézkedéseket, a károk így is jelentősek, és még nincs vége, a legtöbb cég a második negyedévre is jelentős visszaeséssel számol.

Daimler Csütörtökön tette közzé előzetes első negyedéves számait a Daimler, a cég eredménye hatalmasat esett a koronavírus-járvány közepette, a tisztított csoportszintű üzemi eredmény az első negyedévben 68,9 százalékkal 719 millió euróra csökkent a korábbi év azonos időszakával összehasonlítva. A Mercedes-Benz Cars & Vans szegmens tisztított üzemi eredménye 56,1...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés