Előfizetői tartalom

Koronavírus: Idén egymillió gyorstesztet, naponta félmillió maszkot is gyárt a Bosch

Portfolio
A koronavírus-járvány miatt a Bosch is jelentős kihívásokra számít idén, felkészülnek a globális recesszióra, melynek minden bizonnyal komoly hatása lesz a vállalat eredményeire. A Bosch a gépjárműgyártás legalább 20 százalékos visszaesésére számít 2020-ban. A vállalat egyelőre még nem tud előrejelzést készíteni az egész évre vonatkozóan. A vállalat idén egy, jövőre három millió koronavírus-gyorsteszt gyártását tervezi, és és naponta több mint félmillió maszkot gyárt idén.

2019: stabilitás a gyenge piaci környezet ellenére „A globális gazdaság további gyengülése és a gépjárműgyártás 5,5 százalékos visszaesése ellenére a Bosch csoport jól teljesített 2019-ben” – nyilatkozta Asenkerschbaumer, a Bosch igazgatótanácsának elnökhelyettese és a pénzügyi területért felelős tagja. Számos sikeres terméknek köszönhetően 77,7 milliárd eurós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés