Előfizetői tartalom

Nagyobb emelkedéssel zárták a napot a tengerentúli tőzsdék

Portfolio
Nap közben mérsékelt elmozdulást láttunk az európai tőzsdéken, azonban nem sokkal az amerikai nyitás előtt kedvező hírek érkeztek a legígéretesebb koronavírus-gyógyszerrel kapcsolatban, amire egyből pattantak a világ tőzsdéi, az európai tőzsdék nagyot emelkedtek, és a magyar tőzsde is jelentős emelkedéssel zárt, a legjobban a hazai börzén az OTP teljesített. A tengerentúli tőzsdék is nagyot emelkedtek ma, a Dow 2,2 százalékos emelkedése mellett az S&P500 2,7 százalékkal került feljebb, míg a Nasdaq 3,6 százalékos erősödéssel zárta a szerdai kereskedést.

2020. április 29. 22:06 Megosztás Nagyobb emelkedéssel zárták a szerdai kereskedést a tengerentúli tőzsdék Nagyobb emelkedéssel zárták a szerdai kereskedést a tengerentúli tőzsdék, miután pozitív hír látott napvilágot a Gilead Sciences potenciális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés