Előfizetői tartalom

AutoWallis: 20 százalék felett bővült az új gépjármű-értékesítés az első negyedévben

Portfolio
Az előzetes adatok alapján 2020 első negyedévében folytatódott a tavalyi emelkedő trend az AutoWallis csoport új gépjármű-értékesítése területén: a növekedést a nemzetközi eladások vezették 22,5 százalékos bővüléssel, míg belföldön 20,6 százalékkal több jármű talált gazdára. A szolgáltatói üzletágban a szervizórák száma 2,5 százalékkal emelkedett. A gépjárműkölcsönzés terén a bérleti események száma 24,1 százalékkal csökkent a turizmus és az üzleti célú utazások március óta tapasztalt jelentős esése miatt az első két hónap emelkedő trendjét átmenetileg megfordítva.

Tovább bővült az AutoWallis új gépjármű-értékesítése az idei első negyedévben. A növekedésben a csoport Nemzetközi disztribúciós üzletága járt élen, mely az előző évivel összehasonlítva 22,5 százalékkal több, összesen 696 darab új járművet értékesített. A növekvő trend a Belföldi disztribúciós üzletág új gépjármű-értékesítése esetében is folytatódott:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés