Előfizetői tartalom

A koronavírus-karantén nagy nyertesei: a videójáték-készítők

Portfolio
A koronavírus-járvány miatt gyakorlatilag globális karantén alakult ki, az otthonmaradásra kényszerült több milliárd ember sokféle képpen tölti el otthon az időt, sokan például videójátékokkal játszanak, jól is megy a válság alatt az ilyen szolgáltatásokat nyújtó cégeknek, mint az Activision Blizzard és az Electronic Arts, amelyeknél a karantén alatt ugrásszerűen nőtt meg a felhasználók száma, ez pedig a pénzügyi eredményeiken is meglátszott.

Activision Blizzard Koronavírus miatti kijárási korlátozások alatt emberek otthon ragadt milliói fordultak a videojátékok felé, hogy az unalmas órákat elüssék egy kis szórakozással, ez pedig az olyan gyártók malmára hajtotta vizet, mint az Activision Blizzard, amelynek játékaival átlagosan havi 407 millió ember játszott online az év első három hónapjában, ennek egyébként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés