FONTOS Itt a fordulat? A vártnál sokkal gyengébb az amerikai gazdaság
 
Előfizetői tartalom

A koronavírus darwini törvénye: digitalizálsz vagy elpusztulsz

Portfolio
A koronavírus-válságból az IT-szektor nyertesen léphet ki, és jó látni, hogy a kormány a programozó-gyorstalpalókat is felkarolta, hiszen egyre kevesebb gyári munkásra és egyre több informatikusra van szükség - véli Szekeres Viktor, a heteken belül tőzsdére lépő Gloster Nyrt. tulajdonos alapítója. A szakemberrel május 20-ai konferenciánkon az IT-szektor helyzetéről, a válság okozta problémák kezeléséről beszélgetünk.

Szekeres ViktorGloster Infokommunikációs Nyrt., Tulajdonos alapítóSzekeres Viktor az Államigazgatási Főiskolán végzett, vezetés-szervezés szakon. Rövid alkalmazotti tapasztalat szerzés után közel két évtizede megalapította saját informatikai vállalatát a Gloster InfTovábbSzekeres Viktor az Államigazgatási Főiskolán végzett, vezetés-szervezés szakon. Rövid alkalmazotti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés