Előfizetői tartalom

100 millió eurós befektetést kapott a Bolt

Portfolio
Újabb, 100 millió euró (35 milliárd forint) értékű befektetési kört zárt a Bolt, egy Magyarországon is működő utazási és szállítási platform. A befektetésből a vállalat tovább folytatja utazásszervező, mikromobilitási és ételszállító szolgáltatásainak terjesztését Európában és Afrikában - írja a társaság közleményben.

A legújabb befektetés a Naya Capital Managementtől érkezett, melyet Masroor Siddiqui alapított 2012-ben. Az újabb körrel együtt a Bolt több mint 300 millió euró befektetéshez jutott eddig összesen. A Bolt jelenleg több mint 150 európai és afrikai országban működteti személyszállítási szolgáltatását. Múlt hónapban felgyorsította a Bolt Food ételrendelési és házhozszállító...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés