Előfizetői tartalom

Lekoppintották az egyik legnagyobb magyar webshopot: a csalók egyre kifinomultabbak

A koronavírus-járvány hatására számottevően élénkült az online kereskedelem Európa-szerte, sok új vásárló is jelent meg a karantén időszaka alatt az online kereskedelemi piacon. Ezzel egyidejűleg megjelentek azok a rosszindulatú szereplők is, akik a gyanútlan vásárlók pénzére, adataira vadásznak. Még a legóvatosabb vásárlók is pórul járhatnak, ha nincsenek résen, erre mutat rá az Aqua.hu példája. Az egyik nagy magyar műszakicikk-webshopot ugyanis csalók klónozták, ráadásul olyan jó munkát is végeztek, hogy szinte csak az URL sejteti, hogy valami nem stimmel.

A koronavírus kirobbanása után a gazdaság szinte teljesen leállt, ugyanakkor az online kereskedelem új lendületet vett. Megnőtt a kereslet bizonyos termékkategóriák iránt, mint például az élelmiszerek, tisztítószerek vagy gyógyszerek, de a digitális oktatás és távmunka miatt a műszaki cikkek, mint például számítástechnikai kiegészítők, laptopok vagy tabletek iránt is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés