Előfizetői tartalom

Miért alkotta meg a kormány a külföldiekkel szembeni tulajdonvédelmi rendeletet?

A külföldi befektetők bizonyos tranzakciói esetében a bejelentési kötelezettség előírása azt az elsődleges célt szolgálja, hogy a magyar vállalkozások lehetőség szerint az eredeti tuladonos kezében maradjanak - világított rá a kormány szándékaira a múlt héten megjelent rendelet kapcsán György László. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára a Baker McKenzie szerdai online konferenciáján azt is hangsúlyozta, hogy a kormány semmilyen felvásárlást nem fog megakadályozni, amely mindkét cég érdekeit szolgálja és nem sérti a gazdaság érdekeit.

Hatalmas feladat előtt a magyar cégek. Itt a segítség: Tudatos felkészülés a generációváltásra INFÓJELENTKEZÉS A külföldi befektetők magyar cégben való részesedésének bejelentési kötelezettségéről szóló kormányrendelet megalkotásának háttere kapcsán György László kifejtette:...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái