Előfizetői tartalom

Nem változtatott a Zwack célárán az OTP

Portfolio
Kedden érkezett a hír, hogy a Zwack 212,08 millió forint értékű beruházásához a magyar állam 106,04 millió forinttal járul hozzá, a hírt az OTP mai elemzésében értékelte. Az OTP nem változtatott a Zwack 12-havi célárán, az továbbra is 15 214 forint, az ajánlás továbbra is tartás. Az OTP célára 10,5 százalékkal alacsonyabb a Zwack szerdai záróárához képest.

Kedden bejelentették, hogy újabb három cég vehetett át támogató okiratot a Külgazdasági és Külügyminisztériumban: ennek keretében Zwack 212,08 millió forint értékű beruházásához a magyar állam 106,04 millió forinttal járul hozzá, amit az OTP mai elemzésében értékelt. A beruházáshoz kapcsolódó versenyképesség-növelő támogatást a társaság egy csomagoló és palettázó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés