Előfizetői tartalom

Minden válságban ott vannak a lehetőségek, a mostaniban is kínálkoznak

Portfolio
A globális gazdaság még mindig a koronavírus-válságot nyögi, viszont a részvény-, és kötvénypiacokon számos jó lehetőség kínálkozik a befektetőknek. A Fidelity anyagából a különböző eszközértékeltségek vizsgálata mellett kiderül az is, hogy melyek azok a szektorok, amelyek nyertesként kerülhetnek ki a mostani válságból, és arról is szó esik, hogy mely piacokon érdemes óvatosnak lenni.

Talpra állás A Fidelity szerint a globális gazdasági talpra állás több szakaszban fog lezajlani: először helyre kell hozni a pénzügyeket, országonként stabilizálni kell a fertőzések terjedését, be kell indítani a reálgazdaságot, majd jöhet a gazdaságélénkítés. A jegybankok részben már nekiláttak a pénzügyek rendbehozatalának, és van némi előrelépés az esetszámok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés