Előfizetői tartalom

Ezek a részvények lehetnek koronavírus utáni világ nyertesei

Portfolio
A Bank of Montral elemzői szerint a koronavírus járvánnyal összefüggésben a fogyasztási szokások is változnak és mindez új részvénypiaci nyerteseket teremt. Az elemzők úgy vélik, hogy az otthon végzett edzéseknek köszönhetően jól teljesíthetnek a Nike részvényei, emellett a járványügyi korlátozások enyhítésével párhuzamosan sokak figyelme a helyi, autóval is megközelíthető úticélok felé fordulhat, ezért a lakóautógyártó, Winnebago Industries papírjaiban is látnak fantáziát.

A koronavírus, és a járvány gazdasági hatásaival kapcsolatos félelmek nyomán a tőzsdék az év elején hatalmasat zuhantak, majd a márciusi mélypontok után felpattanás és további emelkedés következett, a világ tőzsdéin is a megnyugvás jelei mutatkoztak, a sorra érkező mentőcsomagok és likviditásnövelő lépések is segítették a befektetők optimizmusát. A tengerentúli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés