Előfizetői tartalom

Kivonul a Tesco Lengyelországból, Magyarországon mi várható?

Kivonul Lengyelországból a Tesco, a kiskereskedelmi lánc több mint 300 üzletét értékesíti. Az elmúlt években rendszeresen felmerült a pletyka, hogy Magyarországot is elhagyja a vállalat, erről azonban nincs szó, a Tesco elkötelezett Magyarország iránt, az itteni operáció jól teljesít, és további fejlesztések várhatók, mondta el a Portfolio-nak Matt Simister, a vállalat közép-európai vezérigazgatója.

Kivonul Lengyelországból a Tesco Ma reggel jelentette be a Tesco, hogy kivonul Lengyelországból, az ottani operációt eladja a Salling Groupnak. A kiskereskedelmi lánc 301 lengyelországi üzletét értékesíti, a tranzakcióban az értékesítési központok és a központi iroda is szerepel. Jelentős előrelépést értünk el a kelet-európai operációinkban, de a lengyel piac továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés