betttt
Üzlet

Új vezérigazgatója lesz az Opusnak

Portfolio
Dzsubák Attila Zsolt irányítja július elsejétől az Opus Globalt. A társaság igazgatósága az új vezérigazgató mellett Balog Ádám igazgatósági tagot az igazgatóság alelnökének nevezte ki.
  • Az Opus Global pénteken bejelentette, hogy Gál Miklós vezérigazgatói munkaszerződése 2020. június 30-ával közös megegyezéssel megszűnik. 2020. július 1-től napjától az igazgatóság a vezérigazgatói munkakör ellátására vonatkozó feladatokkal Dzsubák Attila Zsoltot bízta meg.
  • Gál Miklós 2019. július 1-jétől töltötte be a az Opus Global vezérigazgatói pozícióját.
  • Dzsubák Attila Zsolt 2016-tól az MKB Befektetési Alapkezelő befektetési igazgatója, majd ugyanezen év végétől vezérigazgatója volt, 2017 decemberétől az MKB-Pannónia Alapkezelő vezérigazgató-helyettesi és befektetési igazgatói pozícióját töltötte be.
  • A társaság közleménye szerint Mészáros Beatrix, az Opus Global igazgatósági elnöke a vezérigazgató váltással kapcsolatban úgy fogalmazott: Gál Miklós sikeresen lezárta az Opus és a Komzum fúzióját, reorganizálta és tovább dinamizálta a holdingot, amelynek eredményeit a 2020. I. negyedéves pénzügyi jelentés is visszaigazolta. A társaságnak változatlanul stratégiai célja, hogy vonzó célpontként jelenjen meg az intézményi nagybefektetők és a konzervatív politikát folytató pénzügyi alapok előtt is. Dzsubák Attila Zsolt szakmai tapasztalata garanciát jelent a befektetői fókuszú irányításra. Balog Ádám, igazgatósági alelnökként kiemelt szerepet vállal a jövőben a stratégiailag jelentős ügyekben. – tette hozzá az igazgatóság elnöke. A döntés Gál Miklósnak a Mészáros Csoporton belül betöltött egyéb pozícióira nincs hatással.
  • A következő egy évben az Opus Global céljai között szerepel, hogy a járvány negatív gazdasági hatásai ellenére stabil növekedési pályát biztosítson a portfóliójába tartozó vállalatai számára. Emellett továbbra is kiemelt cél olyan társaságok felvásárlása és integrálása, amelyek jelentős növekedési potenciállal és eredménytermelő képességgel rendelkeznek.
  • Az Opus ma 1,9 százalékkal került lejjebb, a társaság részvényárfolyama idén 21,9 százalékot esett.
Kereskedés OPUS-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start

Címlapkép forrása: Budapesti Értéktőzsde 

koronavirus_strand
etterem
horvátország tengerpart shutter
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
2020. szeptember 10.
Property Market RELOADED 2020
2020. szeptember 10.
Lakás Konferencia 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Nehéz részvényt választani? Kereskedj akkor a legnagyobb tőzsdeindexekkel!
facebook like