Előfizetői tartalom

Dehogy van még vége a tőzsdei ralinak, most gyújtják csak be a rakétát

Portfolio
Miért emelkednének még magasabbra a részvénypiacok? Ki fog még ezeken a szinteken is részvényeket venni? Csak két kérdés, ami gyakran elhangzik beszélgetésekben az elmúlt hónapok tőzsdei ralija után, a kérdésekre mutatunk néhány választ. A részvénypiacok csodálatos emelkedésével párhuzamosan a profi befektetők egyre optimistábbá váénak, miközben pont a kisbefektetők pessimisták, utóbbiak hangulatát kontraindikátorként értelmezve jöhet még emelkedés a tőzsdéken.

Március közepe óta tart a rali a világ tőzsdéin, és bár néhány napos korrekciók már az elmúlt hetekben is voltak, a bear-ek nem igazán lélegezhettek fel, vagy a rövid távú túladottság, vagy kormányzati/jegybanki bejelentések miatt újra és újra megmentették a piacokat, több vezető részvényindex vagy közel került korábbi csúcsához, vagy pedig mint a Nasdaq is, egymás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés