Előfizetői tartalom

Startup tehetségkutatóval zárul a Design Terminal Mentorprogramja

Portfolio
Formabontó Mentorprogram zárásra készül a Design Terminal. Tíz héttel ezelőtt, a karanténidőszak kellős közepén szokatlan, szinte minden eddigi szabályt felülíró koncepcióval indította el zászlóshajó programjának tavaszi szemeszterét az innovációs ügynökség. Teljes egészében online platformokra ültették át az inkubációs programot.

Formabontó Mentorprogram zárásra készül a Design Terminal: merész lépésként televíziós tehetségkutatók és show műsorok forgatókönyvéből inspirálódtak, és július 16-án, csütörtökön 19 órától, facebook live közvetítés során egy lendületes Final Show keretében mutatkozik be a nagyközönségnek a tizenegy csapat. A hazai startupperek Budapestről jelentkeznek, míg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés