Előfizetői tartalom

Kevés cég bukott nagyobbat idén, mint Warren Buffetté

Portfolio
Sok kritika érte Warren Buffettet, mikor a legendás befektető megszabadult minden légitársaságban lévő kitettségétől és kimaradt a szektor felpattanásából. A Berkshire Hathaway befektetési stratégiájának is betudható, hogy csupán négy másik olyan cég volt idén az amerikai tőzsdén, amelyek piaci kapitalizációja nagyobbat csökkent ebben az évben, mint Warren Buffett cégének.

Egyértelműen látszik, hogy az idei év nagy tőzsdei nyertesei a tech papírok voltak idáig, szemben például a bankok részvényeivel. Ezt bizonyítja Will Hershey, a Roundhill Investments vezérigazgatójának Twitter posztja is, aki összegyűjtötte az idei év eddigi legnagyobb nyerteseit és veszteseit piaci kapitalizáció alapján. Change in market cap year-to-dateAmazon +$561 billionApple...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés