Előfizetői tartalom

Négy hazai vállalat sikeresen végezte el a BÉT Elite programját

Portfolio
Négy magyar cég részvételével tartották meg júliusban a Londoni Értéktőzsde és a Budapesti Értéktőzsde együttműködésében megvalósuló Elite Program záró eseményét. Az online gyakorlati záróvizsga során a Columbus Klíma, a DM-KER, a Lakics Gépgyártó, valamint a Textura vezetői tartottak befektetői prezentációt a panelben résztvevő zsűri tagjai részére, ezzel sikeresen zárták le a nemzetközi vállalkozásfejlesztést biztosító programot – derült ki a Budapesti Értéktőzsde közleményéből.

Négy hazai vállalat, a Columbus Klíma Cégcsoport, a DM-KER Nyrt., a Lakics Gépgyártó Kft., valamint a Textura Zrt. részvételével rendezték meg a 45 országból, 36 szektorból világszerte több mint 1500 vállalatot jegyző Elite Program júliusi záró eseményét. A négy cég vezetője a Programban tanultakat felhasználva, az ún. „Elevator Pitch” keretében mutatták be cégük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés