Előfizetői tartalom

Kikerült a veszélyhelyzeti állami felügyelet alól a Kartonpack

Portfolio
Kikerült az állami felügyelet alól a Kartonpack – tette közzé a vállalat. A részvénykönyv rendbetétele után a magyar állam lett a cég 62,5 százalékos tulajdonosa, de vételi ajánlatot nem tesz az MNV, mivel az éves beszámolók nem helytállóak a könyvvizsgálói jelentés alapján, így transzparens ár nem határozható meg - áll az indoklásban.

A veszélyhelyzet során teendő intézkedések keretében 2020 április 17-én a magyar állam a felügyelete alá vonta a Kartonpack Dobozipari Nyrt.-t. Ez azt jelentette, hogy a magyar állam nevében az állami felügyeletből eredő feladatokat a tulajdonosi joggyakorlással kapcsolatos kormányzati feladatok összehangolásáért felelős kormánybiztos látta el. „Az állami felügyeletet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés