Előfizetői tartalom

Túlszárnyalta az elemzői várakozásokat a Richter

Portfolio
Hétfőn tette közzé legfrissebb számait a Richter, a társaság a főbb sorokon felül tudta teljesíteni a Portfolio által készített elemzői várakozások mediánját, az árbevétel nőtt a második negyedévben, a Vraylar jól teljesített, és a készítményhez köthető royalty bevételek mellett a Richter partnere, az AbbVie kiváló teljesítményének köszönhetően a Vraylar árbevétele a második negyedévben átlépte az 1 milliárd dolláros határt, amely mérföldkő bevételt eredményezett. A Richter adózott eredménye kétszámjegyű ütemben bővült, ami új negyedéves csúcsot jelentett, a befektetők figyelme ezután a menedzsment várakozásai felé fordulhat majd.

Hétfőn hajnalban tette közzé idei második negyedéves gyorsjelentését a Richter, a társaság árbevétele 137,3 milliárd forint lett, ami 4,4 százalékkal volt magasabb a Portfolio által készített konszenzus mediánjánál, a bruttó fedezet 80,8 milliárd forint lett, ami szintén felülteljesítette az előzetes elemzői várakozásokat. Az üzleti tevékenység eredménye 27,1 milliárd...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái