Előfizetői tartalom

Íme néhány izgalmas részvény, amik profitálhatnak a járvány által felgyorsított technológiai változásokból

Portfolio
Az UBS stratégái szerint néhány technológiai-, média, és telekomvállalat egy megatrendből profitálva igen jól teljesíthet majd, mivel a virtuális szolgáltatásokat kínáló társaságok előnyre tehetnek szert olyan cégekkel szemben, amelyek fizikai árucikkeket készítenek és értékesítenek. A bankház szakértői tizenhat vállalat részvényeit tartalmazó listát állítottak össze, a listán szereplő cégek részvényeit kivétel nélkül vételre ajánlják, és az UBS várakozásai szerint ezen részvények jól teljesíthetnek majd az előttünk álló időszak folyamán.

Az e-kereskedelem és otthonról történő munkavégzés forradalma nyomán a bizonyos technológiai papírok árfolyama hatalmasat emelkedett, a befektetőknek azonban három vagy négy hónap állt a rendelkezésére ahhoz, hogy mindezt megemésszék. De valóban ilyen sok lehetőség maradt ezekben a vállalatokban? A UBS szerint a válasz igen, különösen azok számára, akik a távolabbi jövőbe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés