Előfizetői tartalom

Íme néhány izgalmas részvény, amik profitálhatnak a járvány által felgyorsított technológiai változásokból

Portfolio
Az UBS stratégái szerint néhány technológiai-, média, és telekomvállalat egy megatrendből profitálva igen jól teljesíthet majd, mivel a virtuális szolgáltatásokat kínáló társaságok előnyre tehetnek szert olyan cégekkel szemben, amelyek fizikai árucikkeket készítenek és értékesítenek. A bankház szakértői tizenhat vállalat részvényeit tartalmazó listát állítottak össze, a listán szereplő cégek részvényeit kivétel nélkül vételre ajánlják, és az UBS várakozásai szerint ezen részvények jól teljesíthetnek majd az előttünk álló időszak folyamán.

Az e-kereskedelem és otthonról történő munkavégzés forradalma nyomán a bizonyos technológiai papírok árfolyama hatalmasat emelkedett, a befektetőknek azonban három vagy négy hónap állt a rendelkezésére ahhoz, hogy mindezt megemésszék. De valóban ilyen sok lehetőség maradt ezekben a vállalatokban? A UBS szerint a válasz igen, különösen azok számára, akik a távolabbi jövőbe...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái