Előfizetői tartalom

Most már tényleg nem lesz tétje a CIG Pannónia holnapi rendkívüli közgyűlésének

Portfolio
Négy igazgatósági tag lemondása után most a CIG Pannónia felügyelőbizottságának és audit bizottságának – Opus által nem támogatott – tagjai is benyújtották lemondásukat, nem várva meg döntésükkel a régi tagok visszahívásáról és az új tagok megválasztásáról döntő pénteki közgyűlést. Megnyílt az út az Opus által jelölt igazgatósági, felügyelőbizottsági és audit bizottsági tagok előtt.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt közölte, hogy Czakó Erzsébet Hajnalka, Boros István, Bayer József, Kerekes Sándor és Papp István a társaság felügyelőbizottsági tagi tisztségéről, Czakó Erzsébet Hajnalka, Kerekes Sándor és Papp István audit bizottsági tisztségéről, továbbá Boros István, Bayer József és Papp István a társaság leányvállalata, a CIG Pannónia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés