Előfizetői tartalom

Felvásárolják az egyik legmenőbb fintechet, de az ügyfeleket ebek harmincadjára hagyják

Portfolio
A múlt héten jelentette be az American Express, hogy megveszik a Kabbage-et, az egyik legismertebb online kkv-hitelezőt, a cég hitelportfólióját viszont köszönik szépen, nem kérik. A döntés oka egyrészt valószínűleg az, hogy a koronavírus-krízis alatt nehéz helyzetbe került a Kabbage és az ügyfelei is, ezért elég nehéz megmondani, hogy a portfólió mekkora része dől majd be, miután kifutottak az életmentő állami hitelek. Másrészt viszont az AmEx vezetőit valószínűleg egyébként is inkább a Kabbage technológiája érdekelte, nem pedig az ügyfeleik.

Financial and Corporate IT 2020 A fintechvilág aktualitásairól is szó lesz a Portfolio Financial and Corporate IT 2020 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Bekebelezik az egyik legnagyobb kkv-s fintechet Egy hete jelentette be az American Express, hogy megveszik a Kabbage-t, egy atlantai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés