Előfizetői tartalom

Donald Trump vagy Joe Biden? – Igazából teljesen mindegy

Portfolio
Nem vennéd jó néven, ha a következő négy évben Joe Biden vagy Donald Trump lenne az USA elnöke? Jobb, ha tudod, hogy azok a befektetők, akik az elmúlt 15 évben bármely amerikai elnökjelölt - akár demokrata, akár republikánus - elleni protestálásuk jeleként megszabadultak az amerikai részvényeiktől, kivétel nélkül hatalmas árfolyamnyereségekről maradtak le az elnökök beiktatása utáni első évben.

Választási év van, túlfűtött érzelmek uralkodnak. Határozottan óva intünk mindenkit attól, hogy keverje a befektetését a politikával! – írta Keith Lerner, a SunTrust Advisory Services vezető piaci stratégája egy hétfői jelentésben. Hogy alátámassza figyelmeztetését, a stratéga elemző csapata megvizsgálta az S&P 500 amerikai részvényindex (SPX) 1933 és 2019 közti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés