Előfizetői tartalom

Equilor: jöhetnek az új csúcsok a tőzsdéken

Portfolio
Megosztottak a szakértők azzal kapcsolatban, hogy milyen szinteken zárhatják az évet a részvénypiacok, az Equilor szerint a fontosabb részvényindexek új csúcsokat érhetnek el, azonban a brókercég vezető elemzője szerint óvatosságra inthet, hogy a részvények árazása a piac által várt idei eredmények függvényében magas szinteken tartózkodik. Az általános tőzsdei körkép mellett többek között a magyar piacról, és izgalmas befektetési lehetőségekről is beszámolt a brókercég.

Nemzetközi piacok A részvénypiacokon a koronavírus a történelmi bikapiac végét hozta el, a tavaszi mélypont óta azonban soha nem látott emelkedés látható: a tengerentúli tőzsdeindexek rekordmagasságokba emelkedtek, a technológiai cégek részvényei pedig a dotcom lufi óta nem látott árazással kereskednek. Az emelkedéshez korábban nem látott jegybanki segítségre volt szükség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés