Előfizetői tartalom

Jelentősen visszaesett az Appeninn adózott eredménye

Portfolio
Az Appeninn közétette társaság első féléves számait. A koronavírus hatásaival kapcsolatban a cég közölte, hogy a bérlői állomány megközelítőleg 5-10 százalékának kellett a veszélyhelyzet alatt hozott kormányrendeletek miatt – döntően átmenetileg – bezárnia. Ezen bérlők túlnyomó többsége esetében átütemezésre került sor, azaz az átmenetileg nem befolyt likviditás nagytöbbségben év végén, kisebb részben jövő év elején a csoport rendelkezésére áll majd. A legjelentősebb négy bérlőt a COVID-19 nem, vagy csak kisebb mértékben érintette.

Közzétette legfrissebb számait az Appeninn, az ingatlan bérbeadásából származó bevételek 8,4 százalékkal 4,3 millió euróra csökkentek. A bérbeadási tevékenység eredménye enyhén csökkenő bevételi struktúra mellett növekvő hatékonyságot mutatott a közvetlen fedezetérték tekintetében az előző év hasonló időszakához képest. A közvetlen fedezet 3,3 millió euró...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés