Előfizetői tartalom

Amerikai elnökválasztás: mégsem lenne olyan rossz az amerikai tőzsdének, ha Joe Biden lenne az elnök?

Portfolio
A befektetői konszenzus alapján Donald Trump elnöksége jót tenne az amerikai részvénypiacnak amennyiben véghez tudná vinni az adócsökkentést, egy Joe Biden elnökség azonban a vállalati adók emelésével és a gazdagok különadójával nem kedvezne az amerikai piacoknak. A dán Danske Bank elemzője szerint nem ennyire egyszerű a kép, nem feltétlenül tenne rosszat az amerikai piacoknak egy Biden elnökség.

A befektetők örülhetnek, hogy lassan magunk mögött hagyjuk a technológiai szektor vállalatainak egyik legrosszabb szeptemberét – a hónapot, amiben az öt legnagyobb tech óriás papírját tömörítő FAANG részvénycsoport történetének legrosszabb teljesítményére kerülhet sor. A mai napon egyelőre kimondottan jó hangulat uralkodik a tőzsdéken, mindhárom vezető amerikai tőzsdeindex...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés