Előfizetői tartalom

Megőrülnek a befektetők a világ egyik legforróbb tőzsdei bevezetése kapcsán

Portfolio
Az elmúlt néhány évben óriási népszerűségre tett szert az úgynevezett K-Pop műfaj, ami koreai popzenére utal. A műfaj legsikeresebb képviselője a BTS nevű 7 tagú fiúbanda, amely eddig - koreai mércével mérve - sosem látott népszerűségre tett szert világszerte. Persze általában egy jó előadó önmagában még kevés a sikerhez, a kiadóknak is nagy súlya van ebben, a BTS mögött álló Big Hit Entertainment pedig a tőzsdei bevezetést tervezi, az érdeklődés pedig hatalmas, mind az intézményi, mind pedig a lakossági befektetők részéről.

A BTS nevű rendkívül népszerű dél-koreai K-Pop formáció kiadója tőzsdére megy, a jegyzési árat pedig hétfőn a korábban meghatározott ársáv felső határán jelölték meg, miután a befektetők nagy érdeklődést mutattak Dél-Korea elmúlt három évben látott legnagyobb IPO-ja iránt. Az intézményi befektetők a kibocsátott részvénymennyiség több mint ezerszeresére mutattak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés