Előfizetői tartalom

Credit management koronavírus idején: holnap találkozik a szakma

Portfolio
Hogyan hat a koronavírus a vállalati szféra és benne a shared services szektor pénzügyeire, működésére? Hogy birkózhatnak meg a cégek a vevőkövetelések és a credit management területén jelentkező kihívásokkal? Kik maradnak talpon a válság után? Többek között ezekről a témákról lesz szó holnapi Budapest Economic Forum konfererenciánk kora délutáni credit management szekciójában. Online és offline jegyek is elérhetők még az eseményre, nem késő regisztrálni!

Budapest Economic Forum 2020 Információk és jelentkezés a Budapest Economic Forumra: Információ és jelentkezés Gazdasági konferencia credit management fókusszal Az elmúlt három év nagy sikerű konferenciája, a vállalati pénzügyi kérdésekről és credit managementről szóló Business and Finance Summit két...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés