Előfizetői tartalom

Húsmentes húsban utaznak, átalakítják a világot, és a részvényeik már most tűzforróak

Portfolio
A koronavírus válság rengeteg dolgot megváltoztatott, sok világban történő trend felgyorsult, de nem csak a kényszeres technológiai fejlődés és a digitalizáció ilyen, hanem az élelmiszerfogyasztás is. A világban egyre elterjedtebbek az olyan alternatív húsmentes megoldások, amelyek kiszolgáják a vegánok és a vegetáriánusok igényeit, de az is látszik, hogy egyre több húsfogyasztó is választ húsmentes termékeket. Ennek a trendnek a begyorsulását érdemes befektetői szemmel is megvizsgálni, hiszen a legnagyobb alternatív élelmiszereket előállító cégek be vannak vezetve a tőzsdékre, és az is látszik, hogy a részvényeik kifejezetten jól teljesítenek, ezeket gyűjtöttük össze.

Átalakulóban a világ Kétségtelen, hogy a világban egyre népszerűbb a veganizmus és a vegetarianizmus, ennek megfelelően pedig léteznek olyan cégek is, amelyek arra specializálódnak, hogy kiszolgálják a vegánok és a vegetáriánusok igényeit. Több vállalat például növényalapú húsokat gyárt, melyek piaca mostanra elérte a 12,1 milliárd dollárt, a legújabb kutatások szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés