Előfizetői tartalom

Három nagy bizonytalanság van a világban, mutatjuk, mibe érdemes most fektetni

Portfolio
Az elmúlt időszakban megnőtt a bizonytalanság a világban, a Toscafund Asset Management nevű brit hedge fund vezető közgazdásza, Savvas Savouri szerint az amerikai elnökválasztás csak egyike a három fő kockázati tényezőnek. A szakember szerint a bizonytalanság másik két forrása az EU és az Egyesült Királyság közti kereskedelmi tárgyalások, valamint az USA és Kína közti devizafeszültségek.

Az amerikai elnökválasztás A közgazdász szerint nincs kétség afelől, hogy Joe Biden, a korábbi alelnök fogja megnyerni az amerikai elnökválasztást. Amiben Savouri nézőpontja eltér másoktól, hogy a szakember szerint Biden győzelme egy szociálisan radikális fordulatot fog hozni az amerikai kormányban. Savouri kiemelte, hogy ha most Biden nyer, akkor részben a kora (77) miatt sem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés