Előfizetői tartalom

Erre a három részvényre figyelj a héten, ha érdekel, hogy mi folyik a techszektorban

Portfolio
Beindul a harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon a technológia szektorban a héten, ami azért lehet különösen izgalmas most, mivel az amerikai részvényindexek szárnyalásában nagy szerepet játszottak a technológiai óriások az elmúlt hónapokban. Ez az az iparág, amiről az általános vélemény, hogy a koronavírus-járvány nyertese lehet hosszabb távon is a megváltozó szokásoknak köszönhetően. A héten egy chipgyártó, egy streaming médiaszolgáltató és egy több mint 100 éves múltra visszatekintő cég is közzéteszi a július-szeptemberi időszakra vonatkozó számait.

Kapcsolódó cikkünk 2020. 10. 15. Most kiderül, hogy mekkora csapást mért a vállalatokra a koronavírus A hét fontosabb amerikai technológiai gyorsjelentései: IBM 10.19 hétfő, zárás után Netflix 10.20 kedd, zárás után Intel 10.22 csütörtök, zárás után IBM: más lesz most a fókuszban, nem a negyedéves számok Az amerikai technológiai nagyvállalatok közül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés