Előfizetői tartalom

Erre a három részvényre figyelj a héten, ha érdekel, hogy mi folyik a techszektorban

Portfolio
Beindul a harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon a technológia szektorban a héten, ami azért lehet különösen izgalmas most, mivel az amerikai részvényindexek szárnyalásában nagy szerepet játszottak a technológiai óriások az elmúlt hónapokban. Ez az az iparág, amiről az általános vélemény, hogy a koronavírus-járvány nyertese lehet hosszabb távon is a megváltozó szokásoknak köszönhetően. A héten egy chipgyártó, egy streaming médiaszolgáltató és egy több mint 100 éves múltra visszatekintő cég is közzéteszi a július-szeptemberi időszakra vonatkozó számait.

Kapcsolódó cikkünk 2020. 10. 15. Most kiderül, hogy mekkora csapást mért a vállalatokra a koronavírus A hét fontosabb amerikai technológiai gyorsjelentései: IBM 10.19 hétfő, zárás után Netflix 10.20 kedd, zárás után Intel 10.22 csütörtök, zárás után IBM: más lesz most a fókuszban, nem a negyedéves számok Az amerikai technológiai nagyvállalatok közül...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái