Előfizetői tartalom

Manager Magazin: Eladná az Adidas a Reebokot

Portfolio
Az Adidas vizsgálja annak a lehetőségét, hogy megváljon a tulajdonában lévő Rebook márkától, mivel állítólag nem elégedettek a teljesítményével. A tervek még nagyon korai stádiumban vannak, végső döntés még nem született az üggyel kapcsolatban, valószínű, hogy a koronavírus miatt a tervezettnél alacsonyabb áron adnák el a tulajdonjogokat a német Manager Magazin riportja szerint.

Az Adidas az értesülések szerint a következő hónapok során dönthet a Rebook eladásával kapcsolatban, és még egyetlen bankot sem kért fel a lépések megtervezésével. A társaság szóvivője nem kommentálta a híreket, mondván, hogy pletykákra nem reagálnak. A Manager Magazin értesülései szerint az érdeklődők között lehet a VF Corp, amely a Timberland és a North Face márkákat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés