untold stories
Üzlet

A Szilícium-völgy nagyágyúi mondják el, hogy érdemes céget építeni 2020-ban

Portfolio
Hogyan lehet friss alapítóként beilleszkedni Palo Alto könyörtelen tech világába? Mi a titka a hatékony skálázásnak? Hogyan tud a helyi ökoszisztéma bekapcsolódni a nemzetközi vérkeringésbe?
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Nyitott és ingyenes lesz idén az Untold Stories Budapest - tájékoztatták a szervezők a Portfolio-t. A rendezvény  második alkalommal hozza el a startup szcéna iránt érdeklődők számára a Szilícium-völgy nagyágyúit. November 9-én és 10-én kendőzetlenül, őszintén beszélnek az alapítók és kulcsszereplők a nemzetközi sikersztorik mögötti történésekről, nehézségekről.

A konferencia vendége lesz többek között Laura Behrens Wu, aki berlini gyakornokként alapított céget San Fransisco-ban. A Shippo azóta több, mint 60millió dolláros befektetést kapott. Marvin Liao-val, az USA egyik legsikeresebb akcelerátor és seed befeketőjének (500 Startups) egykori vezetőjével fog beszélgeti a Shippo építésének és a nemzetközi alapítók Szilícium-völgybe illeszkedésének történetéről.

Patrick Vlaskovits-tól is hallhatunk izgalmas sztorikat: a magyar-amerikai sorozatvállalkozó és a New York Times best selling írója egy magyar mérnökkel, Szántó Gáborral közösen építette legutóbbi vállalkozását, a Superpowered-öt. Gábor Kápolnásnyékről fejlesztette a mobil-audio-t új szintekre emelő technológiát, Patrick pedig az USA-ból irányított az üzleti és sales folyamatokat. A startupot nemrég felvásárolta a Splice.

Az eseményen előadnak a startupok skálázásának szakértői is. Pavel Karagjaur, a baltikum egyik legnagyobb unikornisának, az itthon is működő Bolt-nak a növekedési igazgatója. Tőle arról tudhatunk meg többet, hogyan lehet egy startupot országról országra, hatékonyan skálázni. Az egyik leggyorsabban növekedő hazai startup, a Bitrise növekedési igazgatója is az előadók között van. Hendrik Haandrikman beszámol arról, hogyan érdemes átalakítani egy növekedési csapatot seed és Series B befeketetés között.

A külföldi előadók mellett – akiknek sora a fentieken kívül is folytatódik – a magyarországi startup szcéna sikeres alapítói is felbukkannak, így az AIMotive vezetője Kishonti László, Vinnai Balázs, a Codecool alapítója és az IVSZ elnöke. Fehér Gyula, az Oktogon Ventures partnere pedig a tavalyi előadókkal beszélget majd a 2020-as év és a koronavírus startup világra gyakorolt hatásairól.

A rendezvénysorozat célja, hogy Budapesten olyan nemzetközi platform épüljön, amely segítségével a régió startupjai kapcsolatokat építhetnek éskomoly, példaértékű nemzetközi sikersztorik mögötti alapítóktól, befektetőktől és szakemberek történeteiből tanulhassanak.

A novemberi eseményen gyakorlati tudást szerezhetnek termékmenedzsment, marketing, sales és fundraising témakörében olyan startupok alapítóitól, akik gyorsan értek el nagy növekedést. 

Az Európa Média és a Startup Europe Networks mellett a Startup Hungary is társszervezője az eseménynek. Biás Csongor, a Startup Hungary igazgatója úgy fogalmazott: “Egy nemzetközi startup konferencia sokat segíthet abban, hogy a helyi ökoszisztéma könnyebben bekapcsolódjon a nemzetközi vérkeringésbe. Olyan rendezvényt szeretnénk építeni, amely idecsalja az iparág fontos szereplőit és a régió legígéretesebb startupjait.”

Bár az esemény online lesz, a szervezők interaktív formátumot ígérnek, előadások és panelbeszélgetés mellett a startupok részt vehetnek egy 3 órás, B2B startupoknak szóló sales workshopon, illetve az összes előadás után kérdéseket tehetnek fel. Virtuális networkingre is lesz lehetőség, rapid videóbeszélgetések formájában tudnak beszélgetni a konferencia többi szereplőjével.

A Portfolio Csoport a Startup Hungary kiemelt médiapartnere. Az eseményre ide kattintva lehet regisztrálni.

bika spx csucs
covid kórház koronavírus járvány
europai parlament cimlap getty tobbszor 2000
párizs
amerikai elnökválasztás usa biden trump 2020
koronavírus maszk getty stock
foldgaz_futes
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Miként győzik le az indexkövető alapok az alapkezelőket?
Online előadás
Külföldi szolgáltató, TBSZ számla, euró alapú megtakarítás
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

vonatvasutmagyarshutter-20170719