Előfizetői tartalom

Átírta a terveket a járvány az informatikai piacon is - De mi jön most?

Portfolio
Zajlik az élet a Delta Technologiesnál, miközben folyamatban van a részvények tőzsdei bevezetése, új vezető érkezett a cég egyik legfontosabb leányvállalatához, a Delta Systemshez. Közben lecsapott a koronavírus-járvány és a gazdasági válság, ami az informatikai szektorra is hatással volt. A tervekről, a kilátásokról, az akvizíciós célokról és a vállalat új stratégiájáról beszélgettünk a Delta Systems új ügyvezetőjével, Vidra Lászlóval és a Delta Technologies igazgatósági tagjával, Bártfai Zsolttal.

Szeptemberben komoly változás történt a Delta Technologies leányvállalata, a Delta Systems vezetőségében. Pércsi Levente lemondását követően új ügyvezetőt választottak a vállalat élére, Vidra Lászlót. Honnan érkezett a Deltához? Vidra László: A CHS Hungary Kft. éléről csatlakoztam. Itt majdnem 9 évig töltöttem be ügyvezető igazgatói pozíciót, előtte kereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés