Előfizetői tartalom

Budapesttől a Balatonig érne Paks II kinyomtatott létesítésiengedély-kérelme - De hogy áll most a projekt?

A közelmúltban újabb engedélykérelmeket nyújtott be a Paks II. beruházás projektcége, és hamarosan újabb kérelmek benyújtása várható. A napokban indul az Erőmű-beruházási Központ építése az új blokkok telephelyén, miközben folyik a terület-előkészítő munka is. Az orosz hitelből legutóbb néhány hete, 2020 szeptemberében történt lehívás, amelynek előtörlesztése még nem történt meg, vagyis jelenleg körülbelül 72 millió euró, 27 milliárd forint értékű orosz hitel van nálunk. Megnéztük, hol tart jelenleg a projekt megvalósítása a nyilvánosan elérhető információk alapján.

A legfontosabb energetikai témákról, az olaj- és a földgáz jövőbeni szerepéről, az energiaátmenet kihívásairól, a megújulók térnyeréséről szó lesz az Energy Investment Forum 2020 konferenciánkon is, ahol az előadók között szerepel többek között Varró László, a Nemzetközi Energia Ügynökség (IEA) vezető közgazdásza is. Energy Investment...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái