Előfizetői tartalom

Budapesttől a Balatonig érne Paks II kinyomtatott létesítésiengedély-kérelme - De hogy áll most a projekt?

A közelmúltban újabb engedélykérelmeket nyújtott be a Paks II. beruházás projektcége, és hamarosan újabb kérelmek benyújtása várható. A napokban indul az Erőmű-beruházási Központ építése az új blokkok telephelyén, miközben folyik a terület-előkészítő munka is. Az orosz hitelből legutóbb néhány hete, 2020 szeptemberében történt lehívás, amelynek előtörlesztése még nem történt meg, vagyis jelenleg körülbelül 72 millió euró, 27 milliárd forint értékű orosz hitel van nálunk. Megnéztük, hol tart jelenleg a projekt megvalósítása a nyilvánosan elérhető információk alapján.

Energy Investment Forum 2020 A legfontosabb energetikai témákról, az olaj- és a földgáz jövőbeni szerepéről, az energiaátmenet kihívásairól, a megújulók térnyeréséről szó lesz az Energy Investment Forum 2020 konferenciánkon is, ahol az előadók között szerepel többek között Varró László, a Nemzetközi Energia Ügynökség (IEA) vezető közgazdásza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés