Előfizetői tartalom

Amerikai elnökválasztás: Kanye West önmagára szavazott

Portfolio
Leadta élete első szavazatát Kanye West rapper a tegnapi nap folyamán, olyasvalakire szavazott, akiben őszintén megbízik – saját magára. Némi papírmunka szükségeltetne a rapper részéről ahhoz, hogy érvényes legyen a szavazata, Wyomingban ugyanis, ahol voksolt West, hivatalosan nem lehetett szavazatot leadni rá.

A rapper, zenei producer és divattervező Kanye West még július negyedikén jelentette be, hogy indulni fog az elnöki posztért az Egyesült Államokban, az elindított kampánnyal párhuzamosan új albumát is elkezdte akkortájt promótálni a rapper, a lemez azóta is késik. A bejelentés után egyébként Elon Musk, a Tesla cégvezére teljes támogatásáról biztosította a rappert, a bejelentés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés