Előfizetői tartalom

Csökkenő bevétel és profit az Adidasnál, de az elemzői várakozásokat sikerült megverni

Portfolio
Az Adidas csökkenő bevételről és profitról számolt be a harmadik negyedévben, azonban az elemzői várakozásokat sikerült felülmúlnia a cégnek. A kilátásokkal kapcsolatban a társaság közölte, hogy egy újabb lezárási hullám jelentős negatív hatással lehet az operációra, emellett mérsékelt csökkenésre számítanak árbevétel szintjén a negyedik negyedévben, a tavalyi év azonos időszakához képest.

Közzétette legfrissebb számait az Adidas, a társaság árbevétele a harmadik negyedévben 7 százalékkal 5,96 milliárd euróra esett vissza a tavalyi év azonos időszakához képest, viszont az idei második negyedévhez képest javulást tapasztaltak, mivel a társaság üzleteinek 90 százaléka működött, azonban a forgalom bár fejlődött, mégis jelentősen alacsonyabb volt, mint tavaly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés