irány, kereszteződés
Üzlet

Globális tőzsdei kitekintő - online előadás MA

Portfolio
Kitört az általános optimizmus a tőzsdéken, hisz úgy tűnik, eldőlt az amerikai elnökválasztás, illetve a lehetséges koronavírus vakcina tűzbe hozta az árfolyamokat, és most már minden rózsásnak tűnik innentől kezdve. De vajon tényleg ennyire egyszerű lenne a helyzet és megint sokan elszalasztották a vásárlási lehetőségeket a tőzsdéken a riogatások miatt? Vagy lehetnek még csavarok a 2020-as év hátralévő részében? Egy biztos, számos jó lehetőség van a piacon mind a rövid, mind a hosszabb távon tervező tőzsdei kereskedőknek, persze ehhez fel is kell tudni ismerni a kínálkozó alkalmakat. Ebben segít a Portfolio Trader élő online elemző webináriuma.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

A várakozásoknak megfelelően úgy tűnik, nem okozott nagyobb riadalmat a tőzsdéken Biden győzelme, ugyanakkor azt is látni, hogy igazából teljesen mindegy, hogy ki győzött, illetve hogy milyen szembeszélben kell majd dolgozni a potenciális új elnöknek, gyakorlatilag így is mindenre emelkedik a tőzsde. Ha pedig már csőben a koronavírus vakcina - amire azért szintén lehetett számítani -, akkor újra kitör a gazdasági növekedés és az optimizmus, amire ékes bizonyíték a hétfői kereskedésben látott nagy talpra állása az autóiparnak, a légitársaságoknak, az olajszektornak, stb., és talán megtorpanhatnak a koronavírus alatt száguldó technológiai óriások. 

Számos nyitott kérdés és felvetés, de a Portfolio Trader online előadáson élő piaci körülmények között áttekintjük az amerikai részvénypiac aktualitásait, és hogy mit hozhat a jövő, milyen részvényekben érdemes gondolkodni, legyen szó akár rövid, akár hosszabb távú sztorikról. Az amerikai indexek és részvények mellett szó esik az európai kilátásokról is, beleszőve egy kis ázsiai kitekintést is, valamint terítékre kerül néhány fontos devizapár, illetve az arany és az olaj is. Profi trader előadónk konkrét kereskedési, befektetési ötleteket is megfogalmaz az előadás során a megfelelő kockázatkezelést is bemutatva. Ráadásul a résztvevők is feltehetnek majd kérdéseket a piacokkal kapcsolatban. 

Az előadás tematikája:

  • Piaci aktualitások, érdekességek
  • SP500, Nasdaq100, DAX, Nikkei, BUX és kínai index elemzése  
  • A meghatározó amerikai részvénysztorik elemzése, ötletelés
  • Európai és hazai részvények elemzése, ötletelés
  • Kérdezz-felelek szekció

További információ és regisztráció az online előadásra

Időpont: 2020. november 10. 18:00 - 19:15

Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Getty Images

A JP Morgan is felülmúlta az elemzői várakozásokat
koronavirusholidayfairvirtual
Női elnöke lesz a Teslának Elon Musk helyett
plug in elektromos auto tamogatas
bull
boldog kereskedő trader befektető
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Felügyelő

Felügyelő
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni!
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
koronavirusholidayfairvirtual