Előfizetői tartalom

Globális tőzsdei kitekintő - online előadás MA

Portfolio
Kitört az általános optimizmus a tőzsdéken, hisz úgy tűnik, eldőlt az amerikai elnökválasztás, illetve a lehetséges koronavírus vakcina tűzbe hozta az árfolyamokat, és most már minden rózsásnak tűnik innentől kezdve. De vajon tényleg ennyire egyszerű lenne a helyzet és megint sokan elszalasztották a vásárlási lehetőségeket a tőzsdéken a riogatások miatt? Vagy lehetnek még csavarok a 2020-as év hátralévő részében? Egy biztos, számos jó lehetőség van a piacon mind a rövid, mind a hosszabb távon tervező tőzsdei kereskedőknek, persze ehhez fel is kell tudni ismerni a kínálkozó alkalmakat. Ebben segít a Portfolio Trader élő online elemző webináriuma.

A várakozásoknak megfelelően úgy tűnik, nem okozott nagyobb riadalmat a tőzsdéken Biden győzelme, ugyanakkor azt is látni, hogy igazából teljesen mindegy, hogy ki győzött, illetve hogy milyen szembeszélben kell majd dolgozni a potenciális új elnöknek, gyakorlatilag így is mindenre emelkedik a tőzsde. Ha pedig már csőben a koronavírus vakcina - amire azért szintén lehetett számítani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés