Előfizetői tartalom

Közös 5G-hálózatot fejleszt a Nokia és a Deutsche Telekom, Magyarország az elsők között kapja meg

Portfolio
A Nokia és a Deutsche Telekom ma jelentette be, hogy kibővítik az eddigi stratégiai együttműködésüket és 5G-re alkalmas IP hálózatot fejlesztenek közösen. Ez azt jelenti, hogy a Deutsche Telekom a Nokia platformját választotta ki arra, hogy jelentősen bővítse a router hálózatának kapacitásait. A fejlesztések Görögországban már elkezdődtek, míg Magyarországon a kiépítés kezdete az idei utolsó negyedévben várható, amelynek keretében leváltásra és modernizálásra kerül a meglévő IP hálózat.

A fejlesztésekre azért van szükség, mert az elmúlt időszakban az adatforgalom jelentősen megnövekedett, és általában a szolgáltatók szeretnének ezeknek a megnövekedett igényeknek megfelelni, miközben a hálózattal kapcsolatos költségeiket csökkentenék. A Nokia 7750 SR platformját pedig pont ezért választotta a Deutsche Telekom, mivel úgy gondolja, hogy az megfelel ezeknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés