Előfizetői tartalom

Remek a hangulat Európában, tépik a légitársaságok papírjait

Portfolio
Kifejezetten jó ma a hangulat Európa börzéin, szinte minden ország tőzsdéje pozitívan teljesít, 1 százalék felett a portugál, a belga és a francia index. Szekorszinten kiemelkedően jó a helyzet a légitársaságoknál, valósággal tépik a papírokat a befektetők. Az emelkedést közel 10 százalékos pluszával az Air France vezeti.

A tegnapi jó vakcinahírek hatására ma is újult erővel kapaszkodnak felfelé a légitársaságok részvényei. Az emelkedést az Air France vezeti, de az IAG és az easyJet árfolyama is szép emelkedést mutat. Az eddig kevésbé leárazott 2 diszkontlégitársaság, a WizzAir és a Ryanair árfolyama mérsékelten, de emelkedik a mai napon. Az Air France árfolyama közel 10 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés