Előfizetői tartalom

Segítséget kérnek a vendéglátóipar beszállítóinak

Portfolio
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) javasolja a kormánynak, hogy a HORECA (szállodaipari és vendéglátó) ágazatot érintő gazdaságvédelmi intézkedéseket terjessze ki a szektor és a közétkeztetés beszállítóira is a veszélyhelyzettel fennálló védelmi korlátozások időszakára - közölte az agrárkamara szerdán az MTI-vel.

A NAK emlékeztetett, hogy a koronavírus-járvány miatt a novemberben megjelent kormányrendelet szerint a vendéglátóhelyek nem fogadhatnak vendégeket, csak elvitelre van lehetőségük kiszolgálni a vásárlókat, valamint a rendezvények tartása sem megengedett. A korlátozások nyomán csökkenő forgalom miatt a kormány gazdaságvédelmi intézkedésekkel segíti a szektor vállalkozásait.    ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés