Előfizetői tartalom

Két hét alatt 60 százalékot ment a magyar sztárbefektetés – Van még feljebb?

A magyar tőzsde egyik sztárpapírjai kétségtelenül a Masterplast volt az elmúlt hetekben. A részvények árfolyama több mint 60 százalékot száguldott a cég harmadik negyedéves gyorsjelentésétől a mostani hét elejéig, ami nem véletlen, ugyanis rekorderedményekről számolt be a vállalat. Egy jól sikerült akvizíció és az erős alaptevékenység hajtja a növekedést a Masterplastnál, a koronavírus-válságból eddig jól jött ki a vállalat és további jó hír a befektetőknek, hogy jövőre visszatérhet az osztalékfizetéshez. A menedzsment szerint a jelenleginél jóval magasabb, 2000 forintos részvényárfolyam is indokolt lehet, megnéztük, hogy néz ki a papírok árazása most és a vezetőség által "megcélzott" árfolyammal számolva.

Szárnyal a Masterplast Szinte az amerikai technológia szektort és a vakcinagyártókat is megszégyenítő szárnyalást mutatott be a Masterplast árfolyama az elmúlt két hétben. A magyar tőzsde sztárpapírja a kirobbanó harmadik negyedéves gyorsjelentés után a mostani hét elejéig több mint 60 százalékot száguldott és új történelmi csúcsra ment. Az elmúlt napok kisebb korrekciója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés